Περισσοτερες Οψεις

ΥΓΡΑ ΦΡΕΝΩΝ DOT 5.1 0,5Lx12

ENEOS - Κωδικός: 60060101 - #ID: 2364
Σχόλια: ΥΓΡΑ ΦΡΕΝΩΝ DOT 5.1 0,5Lx12

Σύντομη Περιγραφή

Το ENEOS BRAKE & CLUTCH FLUID DOT 5.1, είναι ένα υψηλής απόδοσης-πλήρως συνθετικό υγρό φρένων, μακράς διάρκειας το οποίο είναι κατάλληλο για όλους του τύπους φρένων με υδραυλική ενεργοποίηση καθώς και των συστημάτων συμπλέκτη.

Λεπτομέρειες

Το ENEOS BRAKE & CLUTCH FLUID DOT 5.1, είναι ένα υψηλής απόδοσης-πλήρως συνθετικό υγρό φρένων, μακράς διάρκειας το οποίο είναι κατάλληλο για όλους του τύπους φρένων με υδραυλική ενεργοποίηση καθώς και των συστημάτων συμπλέκτη. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για συστήματα αντιμπλοκαρίσματος φρένων (ABS). Η σύνθεση του, μη-σιλικονούχος βάση, είναι σχεδιασμένη με βάση τις προδιαγραφές DOT 5.1 και υπερκαλύπτει τόσο το DOT 4 όσο και το DOT3 των κατασκευαστών. Έχει σχεδιαστεί να προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα και ασφαλή πέδηση στις πιο ακραίες/απαιτητικές συνθήκες. Υγρό Φρένων μακράς διάρκειας-Κορυφαία Ασφάλεια για τον οδηγό To ΕΝΕΟS BRAKE & CLUTCH DOT 5.1 έχει πολύ υψηλό σημείο υγρού βρασμού (wet boiling point) 187oC. Το υψηλό σημείο βρασμού σε σχέση με το DOT 4 & DOT 3, σημαίνει ότι το συγκεκριμένο υγρό διατηρεί επί μακρόν υψηλότερη αντοχή και προσφέρει ασφάλεια στον χρήστη, κατά το φρενάρισμα. Ιδανική Ανταπόκριση στο Φρενάρισμα Το ENEOS DOT 5.1 προσφέρει εξαιρετική ρευστότητα στις χαμηλές θερμοκρασίες, συνεπώς επιτρέπει την ευκολότερη κυκλοφορία στο σύστημα και την ιδανική ανταπόκριση στο φρενάρισμα.

Επίπεδα Απόδοσης Υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές των παρακάτω προτύπων: SAE J1703 FMVSS 116 DOT 5.1 Non Silicone Base,DOT 4 and DOT 3 ISO 4925 (5.1, 4 & 3) Κατάλληλο για χρήση σε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες που προδιαγράφουν υγρό φρένων DOT 5.1 (πχ ΤΟΥΟΤΑ). Αναμίξιμο με υγρά DOT-4 & 3, παρόλο που θα μειωθεί το σημείο βρασμού. Μη συμβατό με σιλικονούχα υγρά φρένων και ορυκτά.